nl-NLen-US
22 June 2018

Relighting en Lysno bundelen krachten in LED verlichting

Eindhoven, 1 juni 2018 – Mijn Onderneming Duurzaam(MOD) heeft haar verlichtingsactiviteiten, gelabeld als Relighting, overgedragen aan Lysno. Lysno gaat alle bestaande en toekomstige activiteiten van Relighting uitvoeren onder haar verantwoordelijkheid. Door de bundeling van de twee ondernemingen ontstaat een sterke speler in de markt van industriële, logistieke en kantoorverlichting. De klantenkring bestaat zowel uit private als publieke organisaties.

Lysno is in 2009 opgericht als full service provider in de LED verlichtingsmarkt. Van ontwikkeling van eigen LED producten tot aan het installeren met eigen teams behoort tot Lysno’s activiteiten. Lysno en Relighting waren dan ook elkaars natuurlijke partner. Ook op het gebied van duurzame energie scans hebben beide ondernemingen dezelfde filosofie.

 

Ben Giesen van Lysno:

 "Onze innovatiekracht zit niet in de ledjes maar in het bundelen van de techniek tot klantspecifieke oplossingen. Met deze oplossingen gaan we vanaf nu ook de klanten van Relighting  helpen om hun onderneming duurzamer te maken door LED verlichting"

 

Patrick Stevens van Mijn Onderneming Duurzaam:

"Het platform Mijn Onderneming Duurzaam wordt gevormd door een breed palet van experts in onder andere procesoptimalisering, mobiliteit, verlichting, isolatie en zonnepanelen. Met onze gezamenlijke inbreng kunnen wij een volledig passend plan bieden aan organisaties en bedrijven. Via één uniek aanspreekpunt kunt u aanspraak maken op onze collectieve kennis en ervaring èn ons assortiment van producten en diensten. Ik ben dan ook verheugd over de samenwerking met Lysno, hetgeen de positie van MOD op de LED markt versterkt"

 


Relighting en Lysno bundelen krachten in LED verlichting

Back

Want to know what Lysno can do for you?
Request quotation Call me back

Curious what you can save?
Calculate savings

LED complete for commercial and industrial buildings

1. Lichting plan  2. Products  3. Installation

Full warranty

+ 5 years

Short payback period

1 to 2 years