nl-NLen-US

Referentie VDL Laktechniek

VDL Laktechniek BV

VDL Laktechniek B.V. is een modern uitgerust bedrijf op het gebied van het stralen, fosfateren, kataforese, poedercoaten en natlakken van halffabrikaten. De bedrijfsvoering is gericht op het vervaardigen van producten waaraan hoge eisen worden gesteld. Deze producten vinden hun weg in de automobiel-, landbouw-, automatisering-, transport- en voedingsindustrie. 

De verlichting in 2 productiehallen is vervangen. Ad Pasmans: "De bestaande verlichting was toe aan vervanging en eveneens heeft een wijziging van het klantenbestand en de daarmee samenhangende kwaliteitseisen ertoe geleidt dat de lichtopbrengst op de bestaande werkplekken beduidend omhoog moest. Om aan deze eisen te voldoen heeft VDL Laktechniek samen met Lysno een lichtplan ontworpen om bij de productieomgevingen een minimaal lichtniveau van 750 Lux te realiseren."

Door het toepassen van de LYSNO IL60-EL lichtlijn is deze norm ruim gehaald en door het zeer goede rendement van de armaturen (150 lm/W) is het energieverbruik gereduceerd. Directeur Ad Pasmans en bedrijfsleider Hans Maas, verantwoordelijk voor de uitvoering van het project, zijn zeer tevreden over de samenwerking met Lysno.

“Verlichting is op beide plaatsen top, de mensen in de poederlijn en in de KTL zijn helemaal blij”.

www.vdllaktechniek.nl

Weten wat lysno voor u kan betekenen?
Offerte aanvragen Bel mij terug

Nieuwsgierig wat u kunt besparen?
Bereken uw besparing

LED compleet voor bedrijven

1. Lichtplan  2. Producten  3. Installatie

Volledige garantie

+ 5 jaar

 

Korte terugverdientijd

1 à 2 jaar