nl-NLen-US

OS&OOS

OS&OOS

OS&OOS is een design studio voor kleinere objecten tot grotere ruimtelijke objecten. De uitdaging is hier om de balans te vinden tussen vorm, materiaal en hun relatie tot de omgeving en de gebruiker.

Al sinds de start van Lysno is design studio OS&OOS een van de afnemers. Wat begon met een zoektocht naar een fabrikant van LED verlichting, die voor hun aanpassingen kon maken aan de lamp, is uitgegroeid tot een waardevolle relatie tussen beide.

Het eerste project is de zogenaamde MONO-LIGHT. Een installatie die bestaat uit 6 lampen die op vele manieren geplaatst kan worden vanwege de flexibiliteit. Deze lamp heeft op de Dutch Design Week alsook de Salon del Mobile in Milaan hoge ogen gegooid. Deze lamp zou nooit tot stand zijn gekomen zonder de LYSNO240, welke aangepast is geworden, en de overweldigende creativiteit van Oskar en Sophie.

Deze mooie installatie is voor iedereen te bewonderen in het centrum van Eindhoven bij opticien Ace & Tate op de Nieuwe Emmasingel te Eindhoven. De inrichting van deze winkel is volledig verzorgt door OS&OOS.

www.osandoos.com

Foto's: Jeroen van Wielen©

Weten wat lysno voor u kan betekenen?
Offerte aanvragen Bel mij terug

Nieuwsgierig wat u kunt besparen?
Bereken uw besparing

LED compleet voor bedrijven

1. Lichtplan  2. Producten  3. Installatie

Volledige garantie

+ 5 jaar

 

Korte terugverdientijd

1 à 2 jaar