nl-NLen-US

Brink Groep

Brink Groep

Brink Groep biedt producten en diensten die concreet bijdragen aan management, advies en automatisering in bouw, huisvestiging en vastgoed. Dit doen zij voor alle bedrijven uit de keten in de drie pijlers bouw-, infrabedrijf en overheid.

Lysno heeft al wat jaren terug het pand van Brink Groep in Son volledig voorzien van LED-TL lampen, maar kreeg een hele andere uitdaging toen de vestiging in Leidschendam ging verhuizen naar het Groot Handels Gebouw in Rotterdam. Voor de verhuizing naar de nieuwe locatie had Brink Groep een heel belangrijk uitgangspunt. Namelijk dat er zoveel mogelijk hergebruikt diende te worden. Oude kastdeuren werden omgetoverd tot bureaus, de stoelen werden opnieuw gestoffeerd en zelfs de vloerbedekking werd hergebruikt.

Voor Lysno was daar de uitdaging om de TL5 armaturen van 80Watt te voorzien van de nieuwste led technieken, maar deze moesten ook hergebruikt worden. Lysno is deze uitdaging aangegaan door het armatuur volledig leeg te halen en aan te passen, zodat hier LED-TL lamp in geplaatst kon worden met de afmetingen van een grotere TL8 lamp. Met deze aanpassing is 80% van het armatuur hergebruikt en geeft deze net zoveel(of misschien wel meer) licht dan de flinke 80Watt lampen die zij diende te vervangen. Ook heeft het Lysno installatieteam ervoor gezorgd dat alle andere lampen die van hergebruikte materialen die aangeschaft zijn door Brink Groep mooi en vakkundig geplaatst zijn.

www.brinkgroep.nl

 

Weten wat lysno voor u kan betekenen?
Offerte aanvragen Bel mij terug

Nieuwsgierig wat u kunt besparen?
Bereken uw besparing

LED compleet voor bedrijven

1. Lichtplan  2. Producten  3. Installatie

Volledige garantie

+ 5 jaar

 

Korte terugverdientijd

1 à 2 jaar