nl-NLen-US

Pipelife Nederland

Pipelife Nederland

In Enkuizen ligt de mooie fabriek van Pipelife Nederland. Pipelife is een van de grootse europese fabrikanten van kunststof leidingsystemen. Op 3 locaties in Enkhuizen worden deze leidingsystemen geproduceerd, gecontroleerd en gedistribueerd. Samen met Lysno is Pipelife Nederland de uitdaging aangegaan om de fabriek op een betrouwbare en veilige manier te voorzien van LED verlichting tijdens een draaiende productielijn.

Afgelopen jaar is Pipelife daarom overgestapt op de LYSNO HighLumen. Deze lamp met een extra hoge lumenoutput van meer dan 4.000 lumen zorgt ervoor dat ieder detail van het productieproces extra aangelicht wordt. Met deze lampen is een verdubbeling van de luxwaardes op de vloer gerealiseerd. Voor deze lamp is gekozen omdat Pipelife net als bij de eigen leidingsystemen kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

Binnen een periode van een jaar heeft Pipelife besloten om na positieve ervaringen met onze producten ook de andere vestigingen in Enkhuizen te voorzien van LYSNO ledverlichting. Op alle locaties van Pipelife in Enkhuizen is de terugverdientijd van de lampen, inclusief installatie, onder de 2 jaar.

www.pipelife.nl

Weten wat lysno voor u kan betekenen?
Offerte aanvragen Bel mij terug

Nieuwsgierig wat u kunt besparen?
Bereken uw besparing

LED compleet voor bedrijven

1. Lichtplan  2. Producten  3. Installatie

Volledige garantie

+ 5 jaar

 

Korte terugverdientijd

1 à 2 jaar