nl-NLen-US
21 juli 2016

Lysno zet grote stap vooruit: introduceert nieuwe LED lichtlijn

Nog net voor de vakantie heeft Lysno een geheel nieuwe range LED lichtlijnen uitgebracht . Lysno LED Lijnverlichting is ontwikkeld en wordt geassembleerd in Nederland en kan met allerlei opties vervaardigd worden. Maatwerk is hiervoor het sleutelwoord. Van daglichtregeling tot geïntegreerde nood units en van een diepstralende tot een breed stralende reflector.

 De basis van het systeem bestaat uit een aluminium hoofddraagprofiel met een standaardlengte van 4800 mm en is slechts 60 mm breed. De Lysno LED Lijnverlichting is eenvoudig te monteren met twee ophangpunten per 4800 mm en heeft een maximum lengte van 100 meter. Ook is de Lysno LED Lijnverlichting te gebruiken als kabelgoot.

 De lichtlijn is leverbaar  met verschillende varianten spiegels en reflectoren  en daardoor inzetbaar bij zowel hoge als lage ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan transport- en distributiecentra, productiehallen maar ook koel- en vries huizen. Op verzoek is het systeem aanpasbaar, en mede daardoor  overal inzetbaar. Voeg daar een Lysno LED-TL aan toe en en elke ruimte kan volledig naar wens, milieubewust  worden verlicht.  


Lysno zet grote stap vooruit:  introduceert nieuwe LED lichtlijn

Terug

Weten wat lysno voor u kan betekenen?
Offerte aanvragen Bel mij terug

Nieuwsgierig wat u kunt besparen?
Bereken uw besparing

LED compleet voor bedrijven

1. Lichtplan  2. Producten  3. Installatie

Volledige garantie

+ 5 jaar

 

Korte terugverdientijd

1 à 2 jaar