nl-NLen-US
27 March 2018

Vacature Accountmanager

Accountmanager Ledverlichting bij Lysno in Eindhoven

Dit ga je verkopen: kilometers Ledverlichting boven het geronk van de motoren van Porsche en Aston Martin (fabriekshal); de verlichting van alle Abri-bushokjes in Nederland of het voortbestaan van de beroemde Zebraklok op Den Haag Centraal. Met jouw winnaarsmentaliteit weet je nieuwe klanten in nieuwe markten te overtuigen van de besparingsmogelijkheden van Ledverlichting!

 

Jouw functie als Accountmanager Ledverlichting

De markt voor ‘schone’ Ledverlichting ligt open. Onze afzet beperkt zich nu nog, door gebrek aan verkoopkracht, tot ons eigen, landelijke netwerk. Afnemers zijn voornamelijk grote fabriekshallen, woningcorporaties (renovaties), schoolgebouwen, kantoorpanden en ziekenhuizen. Aan jou de taak om nieuwe kansen te vinden en benutten.

In samenspraak met de (sales)directeur bepaal je je strategie en ga je geheel zelfstandig je nieuwe klanten vinden en aan je binden. Aangezien het veelal om grote investeringen gaat, zullen je gesprekspartners zich bevinden op C/D-niveau (inkoopmanagers/facilitair managers). Acquisitie, offertes, administratie, overdracht engineering, opvolging en nazorg: je doet het allemaal zelf. 

Dit zijn wij

Welkom in een nieuwe wereld, waarin productiviteit, energiebesparing en duurzaamheid hand in hand gaan. Een wereld waarin we niet langer worden gedwongen te werken onder het licht van verouderde, inefficiënte en milieuonvriendelijke traditionele TL-buizen.

Vanuit de ‘Lichttoren’ in Eindhoven schoppen wij met een nuchtere, vriendelijke en soms brutale Brabantse mentaliteit tegen de gevestigde orde. Daarnaast hebben we ook locaties in Helmond èn in Hong Kong.

Ons bedrijf is nog jong en klein (10 fte), maar het talent, de kennis en de ervaring zijn enorm.

Neem vooral een kijkje op onze website!

 

Dit bieden we onze nieuwe collega

We vragen misschien veel, maar stellen daar ook een realistische, goede beloning tegenover. Je maandsalaris is volledig afhankelijk van je kennis, ervaring en netwerk. Uiteraard mèt een interessante en haalbare bonusstructuur en alle materie die je nodig hebt om je werk uit te voeren.

We bieden iedereen ook volop de gelegenheid tot ontplooiing en verdieping. Je bent nooit te oud om te leren!

De sfeer is geweldig: open communicatie, veel vrijheid, een hecht en loyaal teamgevoel en een nuchtere Brabantse mentaliteit: we doen het samen!

 

Dit neem jij mee

Met jouw strategische blik ben je in staat om groei te realiseren. Met je open houding, je oprechte interesse in je klant en je geloof in ons product weet je iedere klant te overtuigen. Je bent enthousiast, resultaatgericht en je wilt winnen!

Dit staat op je cv:

  • HBO werk en denkniveau, verkregen vanuit studie en/of werkervaring;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een zelfstandige salesrol;
  • (Electro) technische ervaring is een pré, heb je die niet dan vindt je ons product dusdanig interessant dat je je er in korte tijd alles over eigen weet te maken;
  • Je bent altijd bereid een stapje extra te doen: een 9 – 5 mentaliteit staat niet in je woordenboek.

Kom jij ons team versterken?

Wij ontvangen graag je sollicitatie via deze link.

 

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand anders wiens hart hier sneller door gaat kloppen? Deel deze vacature dan!

 

Ons recruitmentproces hebben we uitbesteed aan iRecruit, acquisitie op deze vacature is daardoor overbodig!


Vacature Accountmanager

Back

Want to know what Lysno can do for you?
Request quotation Call me back

Curious what you can save?
Calculate savings

Lysno achieves short return on investment, on average between 1 and 2 years.

Lysno stands for high quality and gives a 5 year warranty.

Lysno, specialist in lighting for the logistics and industrial environment.